B Statüsünden A2 ye Geçiş
04 Ekim 2017

Bandırma İlçe Devlet Hastanemiz, Sağlık Bakanlığı tarafından B statüsünden A2 statüsüne yükseltilmiş olup, konuya ilişkin olarak Balıkesir Milletvekili Sayın Sema KIRCI ve Genel Sekreterimiz Op.Dr.Servet KOCAÖZ'ün katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

A2 statüsü, İnşallah yapımına devam edilen Ek hizmet binasının da tamamlanmasıyla, komplike hastalarının tedavi edilebildiği, üçüncü seviye acil servisi ve üçüncü basamak yoğun bakım ünitesinin olduğu bir hastane anlamına geliyor.Bununla birlikte hastanemizin yan dal branşlarında önümüzdeki süreçte (Gastroenteroloji-Onkoloji-Endokrin-Nefroloji-Romatoloji) uzman sayısı (Yaklaşık 40 hekim) arttırılacak ve tanı ile tedavi imkanları konusunda ilerleme sağlayacağız.

Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, bu başarıda katkısı bulunan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.Bölgemiz için hayırlı olsun.

Sağlıklı günler dileriz....