1-7 Ekim Emzirme Haftası Etkinlikleri
06 Ekim 2023

1-7 Ekim EMZİRME HAFTASI dolayısıyla, Bebek Dostu Hastane olarak, emzirmeyi desteklemek ve farkındalığı arttırmak amacıyla hastanemizde poliklinik alanlarında ve Kadın Doğum Servisi koridorunda stand kurularak bilgilendirme yapıldı.Hastanemize başvuran tüm anne ve anne adaylarına anne sütünün önemi bebeklerini ilk 6 ay sadece anne sütü ile beslemeleri, 2 yaş ve sonrasına kadar emzirmeye devam etmelerinin önemi konusunda bilgi verildi, bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Gebe Okulu, Emzirme Danışmanlığı Birimi, Kadın Doğum Servisi gibi birimlerde anne sütü eğitimlerine devam edildi.Ayrıca ilgili hastane personeline Emzirme Haftası ile ilgili farkındalık eğitimi düzenlendi. Emzirme haftası ile ilgili video hazırlanarak hastanemiz medya hesaplarında paylaşıldı.

• Başlıksız.jpg