14 Kasım Dünya Diyabet Günü etkinliği

Bandırma Devlet Hastanesi Liman AVM’de açılan stand ile “Dünya Diyabet Günü” farkındalığı oluşturdu.

14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeni ile Bandırma Devlet Hastanesi  Liman AVM de stant açtı.

Liman AVM’deki 14 Kasım Dünya Diyabet günü dolayısı ile farkındalık oluşturmak amacı ile açılan stant’ta vatandaşların şekerini ölçüldü, diyabet hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Liman AVM’de, Saat 22.00 ye dek açık kalacak 14 Kasım Dünya Diyabet Günü stant etkinlikleri Bandırma Devlet Hastanesi baş Hekimi Dr. Ethem Karpuz tarafından da ziyaret edildi.

Baş Hekim Dr. Ethem Karpuz 14 Kasım Dünya Diyabet günü dolayısı ile hazırlanan bir dizi farkındalık etkinliğinin Liman AVM’deki stant bölümünde vatandaşların şekeri ölçülüp, bilinçlendime adına bilgilendirmede bulunulduğunu, toplumsal farkındalık adına programa aldıkları etkinliklerin hafta süresince değişik noktalarda uygulamaya konulacağını kaydetti.

Anahtar Kelimeler: Kasım Dünya Diyabet etkinliği
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli